newled4truck2021

Magneet Dode hoek truck

Magneet Dode hoek truck
29.95
InStock
Levertijd: 1-5 werkdagen
Aantal

Voor je ‘Angles Morts’ of dodehoekmarkering ben je bij ons aan het juiste adres. Dit is de magneet uitvoering voor een truck. Het is 250 mm lang en 170 mm hoog.

Vanaf 1 januari 2021 moeten vrachtwagens in Frankrijk, in de binnenstad voorzien zijn van een gele 'Angles Morts' sticker om fietsers en voetgangers te waarschuwen voor de gevaren van de dode hoek.

Deze verplichting geldt voor alle voertuigen boven de 3.5 ton. Op vrachtwagens moeten de stickers op de rechter achterkant en op elke zijkant vooraan worden geplakt. Voor aanhangwagens en opleggers moet er rechtsachter een sticker worden aangebracht. Bij opleggers moeten de stickers aan de zijkant in de eerste meter achter de koppelingsschotel geplakt worden.

De afmeting en de kleuren waaraan de dodehoekstickers moeten voldoen, zijn strikt vastgesteld. Evenals de plek van de sticker.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN